• Gratis levering bij meer dan 95 ilens servicepunten!
  • Persoonlijke service
  • 100% lokaal
  • 100% Belgisch
  • Unizo-e-commercelabel

Adwords campagne

Om de iLens leden te helpen groeien bieden we reeds een aantal diensten aan, en zullen deze continu blijven uitbreiden. De volgende optionele dienst die we onze leden kunnen aanbieden is een Google Adwords campagne op maat.

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is een advertentiemogelijkheid van Google. Met Google Adwords vertonen we betaalde advertenties boven de niet-betaalde zoekopdrachten in Google. Deze advertenties worden enkel vertoond op de zoektermen die wij kiezen, aan de personen die wij kiezen.

Deze advertenties worden dus enkel vertoond wanneer iemand van de doelgroep op zoek gaat naar jouw product.

In welke regio worden de advertentie vertoond? 

Het grote voordeel van Google Adwords is de flexibiliteit. Naast het selecteren van specifieke zoektermen om onze advertenties op te vertonen, kunnen we ook verscheidene andere factoren definiëren, die bepalen of onze advertenties al dan niet vertoond worden. Eén van deze factoren is locatie. Dit betekent dat we heel nauwkeurig kunnen bepalen in welke regio onze advertenties vertoond worden.

 

 

Het vertonen van advertenties enkel in jouw regio heeft als voordeel dat we enkel relevante personen bereiken, dus in jouw regio die op zoek zijn naar lenzen. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat er geen concurrentie is onderling tussen de verschillende iLens leden.

Wat is de prijs hiervan?

De prijs hieraan verbonden is 200 euro per maand. Hierin vervat zit het mediabudget, maandelijkse optimalisatie van de campagne en een periodieke rapportage van de cijfers van de campagne.

In ruil hiervoor worden je advertenties vertoond bij relevante personen: Mensen die op zoek gaan naar jouw producten, en die zich in jouw regio bevinden. 

Interesse hierin of vragen hierover? Vul onderstaand formulier in of contacteer ons via marketing@ilens.be!